Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


I China Open är det Team Dream från Sverige som toppar tabellen med en match kvar i grundserien. Laget besegrade precis Kanadas Team Gushue med 8-3.
 

Slutspelsklart i VM Mixed

(2018-10-19 09:14)
Rickard Hallström, Bettan Norredahl, Fredrik Hallström, Catrin Bitén och coachen Marcus Olovsson är klara för slutspel i VM Mixed i Kelowna. Efter morgonens tidiga vinst mot Taiwan, blev Sverige ett av de lagen som knep sista platserna i slutspelet.
 
​Svenska Curlingförbundet och förbundskapten Peja Lindholm presenterade idag truppen inför EM i Tallinn, Estland 16-24 november 2018. Och det blir OS-lagen Hasselborg och Edin som får chansen att jaga nya svenska mästerskapsmedaljer.
 
I Chonqi, Kina är vårt lag med Fredrik Nyman, Axel Sjöberg, Max Bäck, Victor Martinsson och coachen Olle Brudsten och försvarar de svenska färgerna.
 
Omval för ordförande Michael Marklund samt ledamöterna Anette Norberg och Leif Öhman. Nyval av Fredrik Lindberg, mindre uppdateringar i verksamhetsinriktning och oförändrade medlemsavgifter.
 
Vi hoppas att du som börjar gymnasiet 2019 och är registrerad hos Svenska Curlingförbundet fastnat så mycket för curling att du vill ta chansen och söka till Curlinggymnasiet.
 
Vi har tråkiga nyheter från Växjö Curlingklubb som meddelar att de inte kommer fortsätta sin verksamhet i någon ny hall.
 
Tjejerna i lag Hasselborg tog under söndagen sin andra titel i Stockholm Ladies Curling Cup (SLCC). Och bara några timmar senare tog herrarna i lag Edin säsongens andra titel på världs-touren efter seger i Swiss Cup.
 

Swerock Cupen 2018

(2018-10-05 08:46)
Nu är det dags att anmäla sitt lag till Swerock Cupen!
 
 
Nu finns uppdaterade tävlingsbestämmelser för säsongen 2018-2019 här på curling.se!
 
Stort grattis till Svegs Curlingklubb som får utnämningen årets klubb 2017-2018!
 
Efter 19 år i tjänst, tackar vi Andreas Prytz för sin ovärderliga insats för svensk curling! Svenska Curlingförbundets styrelse har beslutat att utdela stipendiet Årets ungdomsledare till Härnösand och curlinggymnasiets Andreas Prytz.
 
 

Vuxenläger i Norrköping

(2018-10-01 10:35)
Helgen 22-23 september deltog 32 curlare i vårt träningsläger i Norrköping CK! Tack alla som spelade, var ledare och hjälpte till med arrangemanget!
 

Följ oss i sociala medier

  


Partners till
Svensk Curling


”Jag fick prova
curling med skolan
och det var roligt!
Jag gillar känslan
när jag slajdar iväg
på isen och siktar
för att få stenen till
mitten av boet”

Tilda Modin, 10 år.
Östersunds CK

 

Postadress:
Jämtland-Härjedalens Curling
Stamvägen 68
831 73 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: flemming.patz@bredband.net

Se all info