Hoppa till sidans innehåll

Idrottslyftet – CURLING


Idrottslyft

Idrottslyftet är medel som Svenska Curlingförbundet kan fördela till föreningar för utvecklingsinsatser inom ungdomsidrotten. På denna första sida finns information om kommande års Idrottslyft.

För år 2017 har Riksidrottsförbundet tilldelat Svenska Curlingförbundet nya medel att fördela i föreningsstöd. Stödet kommer att delas ut, enligt följande syfte:

Att utveckla verksamheten så att barn och unga i åldern 7-25 år väljer att idrotta i förening och stimuleras till ett livslångt idrottande i föreningsidrotten.

Svenska Curlingförbundets målområden 2017

Inför 2017 har Svenska Curlingförbundet, tillsammans med Riksidrottsförbundet identifierat fyra övergripande områden som curlingens idrottslyft ska syfta till. Områdena är:

  • Föreningen

  • Träning/Tävling

  • Tränare/Ledare

  • Anläggning

Det finns färdiga paket inom varje område som ni kan söka.

LÄS MER OM IDROTTSLYFTSPAKET FRÅN
SVENSKA CURLINGFÖRBUNDET

Precis som tidigare kan ni specificera egna projekt. Då väljer ni ”Ej specificerad” under Inriktning/Förbundsprojektnamn i IdrottOnline.  

Ansökningsprocessen

I högermarginalen, under ansökningsprocessen, finns all information du behöver innan, under och efter er ansökan och ert projekt. Läs alltid riktlinjerna innan ni planerar era projekt.

Det går också bra att boka en tid med någon av oss som är kontaktpersoner nedan, för att göra ansökan tillsammans och gå igenom processen.

För mer information, kontakta:
Cissi Östlund  |  E-post: This is a mailto link

Uppdaterad: 2017-05-15 11:59
Skribent: Sara Carlsson
Epost: This is a mailto link

Följ oss i sociala medier

 


 Partners


Partners landslag

Postadress:
Svenska Curlingförbundet
Rinkebyvägen 6
182 36 Danderyd

Kontakt:
Tel: 08-683 30 15
E-post: This is a mailto link

Se all info