Hoppa till sidans innehåll

FÖRLUST FÖR LAG EDIN I VÄRLDSCUPFINALEN MOT USA

12 DEC 2018 12:50
USA tog hem segern i herrklassen på hemmaplan vid Curling World Cup i Omaha, i en repris på OS-finalmatchen tidigare i år. Både lag Hasselborg och mixed-dubbel laget hamnade utanför slutspel den här gången.
  • Skapad: 12 DEC 2018 12:50

– Det var inte en särskilt välspelad final, vi lyckades aldrig förstå isen, säger Edin till tävlingens sajt efter matchen, och säger att det var ett svårt beslut att släppa poängen i den sjunde, men att han inte hade något val, säger Niklas Edin efter finalförlusten.

Edin får revanschchans om några veckor, när Curling World Cups tredje deltävling avgörs i Jönköping (30 januari-3 februari).

– Vi ser fram emot att vara på hemmaplan och en curlingrink där isen antagligen är mer jämn. Jag ser fram emot en riktigt bra tillställning där och jag tror att det kommer att bli den bästa curling World Cupen hittills, säger Edin till sajten.

Den andra deltävlingen i Curling World Cup avgjordes i Omaha, USA och Sverige var representerade med lag Hasselborg (Anna Hasselborg, Sara McManus, Agnes Knochenhauer, Sofia Mabergs, lag Edin (Niklas Edin, Oskar Eriksson, Rasmus Wranå, Christoffer Sundgren) samt mixed-dubbel paret Fabian Wingfors och Malin Wendel.  LÄS MER

DELTAGANDE LAG

SPELPROGRAM

LIVERESULTAT

NYHETER

Skribent: Stefan Lund
Epost: Adressen Gömd

Följ oss i sociala medier

  


Partners till
Svensk Curling


”Jag fick prova
curling med skolan
och det var roligt!
Jag gillar känslan
när jag slajdar iväg
på isen och siktar
för att få stenen till
mitten av boet”

Tilda Modin, 10 år.
Östersunds CK


 


 

 

Postadress:
Svenska Curlingförbundet
Rinkebyvägen 6
182 36 Danderyd

Kontakt:
Tel: 086833015
E-post: This is a mailto link

Se all info