Hoppa till sidans innehåll

Hede CK firar 30 år i Ljusnehallen

09 MAR 2018 09:57
Lördagen den 3 mars firade närmare 200 personer Hede Curlingklubb sin fina anläggning Ljusnehallen nere vid Hede Camping. Föreningen bildades långt tidigare redan 1960 och startade på utomhus is men för 30 år sedan stod Ljusnehallen klar.
  • Skapad: 09 MAR 2018 09:57

Firandet sponsrades av ICA Supermarket Hede, med fika och korv. Företag runt om i byn priser till besökarna som lottades ut i slutet på dagen.

Dagen innehöll musikunderhållning av Dan Regnander och glada engagerade funktionärer från klubben och som sagt närmare 200 besökare som provade på, umgicks och hade trevligt.

Föreningen arrangerade även två uppvisningsmatcher under dagen. Den första med två klubblag och den andra var ett derby mellan medlemmar från klubben men som spelade för Hede respektive Funäsdalen och hela dagen avrundades med att ett gäng medlemmar spelade ärtsopen på kvällen.

Även Emil Jonsson som var med 2.5 år gammal vid invigningen kom ner och provade och självklart tog vi en ny bild 30 år senare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hede Curlingklubb tackar alla besökare, Sponsorer och alla entusiaster som genom åren bidragit till föreningen och önskar alla varmt välkomna tillbaka!

Skribent: Sara Carlsson
Epost: This is a mailto link

Följ oss i sociala medier

  


Partners till
Svensk Curling


”Jag fick prova
curling med skolan
och det var roligt!
Jag gillar känslan
när jag slajdar iväg
på isen och siktar
för att få stenen till
mitten av boet”

Tilda Modin, 10 år.
Östersunds CK

 

Postadress:
Svenska Curlingförbundet
Rinkebyvägen 6
182 36 Danderyd

Kontakt:
Tel: 08-683 30 15
E-post: This is a mailto link

Se all info