Hoppa till sidans innehåll

Kom och se värdseliten i Danderyd i helgen!

03 OKT 2018 11:30
Till helgen är det åter dags för Stockholm Ladies Curling Cup i Danderyds Curlinghall. I år är det 20 st damlag från 11 nationer som samlas i hallen för spel. Vinnande lag får en prischeck på 111.000 SEK. Totalt spelas det om 351.000 SEK
  • Skapad: 03 OKT 2018 11:30

Givetvis kommer våra OS-hjältar och nyblivna ”Slam-mästare”, Team Hasselborg, att vara på plats för att återerövra titeln och för att visa upp sig.

Ta chansen att se laget ”in action.”  Detta är ett av få framträdanden i Sverige i år.

Turneringen startar på fredag (5 okt) med matchpass kl: 09:00, 13:30 & 18:00.
Lördagen följer samma tider. På söndag är det semifinal kl 09:00 och final klockan 13:00.

Samarbetet med SLCC Sumpan Junior Classic fortsätter – på söndag kommer vi att få se härliga juniormatcher på bana A-D samtidigt som finalspelet i SLCC pågår på andra sidan. Detta är en medveten satsning från SLCC-organisationen för att stödja utvecklingen och tillväxten av svensk junior curling. Under prisutdelningen kommer vi att lämna över ett träningsbidrag på 10.000 SEK till tävlingens grundare James Dryburgh, som fördelar bidraget till deltagande klubbar.

I år har vi en glad nyhet för alla er som inte kan komma till Stockholm för att titta på tävlingen live. TV4 är nämligen vår nya mediapartner och sex matcher kommer att visas live på CMore Live/cmore.se, se tablå på hemsidan.

Dessutom visas ett sammandrag med godbitar från hela turneringen på Sportkanalen, måndag den 8 oktober  mellan kl 18-19.

Övrigt om tävlingen finns att läsa på hemsidan, www.slcc.se. Där hittar ni även
information om följande spännande nyheter:

  • SKIP Challenge 925. På finaldagen den 7 oktober, kommer vi att hålla en jippobetonad utslags-turnering där en spelare från varje lag som inte kvalificerat sig till semifinalerna, får chans att hem en prischeck på 10.000 SEK samt ett graverat silverarmband fr 925 Stockholm. Vi räknar med att starta c:a kl 11:30, mellan semi och final.
  • Supportertipset – vinn en iPad genom att tippa rätt resultat:  Se supportertips.se/slcc. Chansen att förlora är minimal eftersom det är GRATIS!

VÄLKOMNA / SLCC-organisationen

Skribent: Sara Carlsson
Epost: This is a mailto link

Följ oss i sociala medier

  


Partners till
Svensk Curling


”Jag fick prova
curling med skolan
och det var roligt!
Jag gillar känslan
när jag slajdar iväg
på isen och siktar
för att få stenen till
mitten av boet”

Tilda Modin, 10 år.
Östersunds CK


 


 

 

Postadress:
Svenska Curlingförbundet
Rinkebyvägen 6
182 36 Danderyd

Kontakt:
Tel: 086833015
E-post: This is a mailto link

Se all info