Hoppa till sidans innehåll

Ny assisterande förbundskapten till rullstolscurling

03 JUL 2018 10:29
Efter säsongen 2017-2018 beslutade sig assisterande förbundskapten Mia Boman att tacka för sig. Ny i rollen för säsongen 2018-2019 är Alison Kreviazuk från Svenska Curlingförbundet.
  • Uppdaterad: 06 JUL 2018 10:33

Alison är sedan tidigare förbundskapten för junior och mixed dubbel. Som spelare är hon tvåfaldig kanadensisk mästare och silvermedaljör samt bronsmedaljör vid VM-damer. 

Alison om rollen: Jag tycker det ska bli jättespännande att ta mig an denna nya roll. Jag har varit involverad i curling under en lång tid nu, men aldrig jobbat med rullstolscurling. Jag ser fram emot att få nya kunskaper inom disciplinen. Jag ser också mycket fram emot att få jobba med Peter och med spelarna i laget. 

Peter Narup om sin nya kollega: Verkligen tråkigt att Mia Boman har valt att sluta som assisterande förbundskapten, men jag förstår hennes val att vara mer aktiv i sina barns aktiviteter. Otroligt skönt att ersätta en oerhört kompetent ledare med en annan. Alisons meriter och kunskap kommer göra att vi inte tappar tempo i den utvecklingskurva vi har inom rullstolslandslaget, som jag först befarade när Mia meddelade sitt beslut. Jag ser verkligen fram emot kommande år tillsammans med ett nytt spännande tillskott till Rullstolscurlinglandslaget!

Skribent: Sara Carlsson
Epost: This is a mailto link

Följ oss i sociala medier

  


Partners till
Svensk Curling


”Jag fick prova
curling med skolan
och det var roligt!
Jag gillar känslan
när jag slajdar iväg
på isen och siktar
för att få stenen till
mitten av boet”

Tilda Modin, 10 år.
Östersunds CK


 


 

 

Postadress:
Svenska Curlingförbundet
Rinkebyvägen 6
182 36 Danderyd

Kontakt:
Tel: 086833015
E-post: This is a mailto link

Se all info