Hoppa till sidans innehåll

Succé för arrangörerna av Skolmästerskapen

2017-04-27 10:29
Skolmästerskapen i Uppsala var ett lyckat arrangemang. Engagemanget från förening, föräldrar, ledare och spelare skapade en helg fullt av roligt spel och aktivitet kring curlingen. Precis som det ska vara.
  • Uppdaterad: 2018-02-22 16:11

Skolmästerskapen spelades i tre klasser. Mellanstadie, högstadie och gymnasie. Max två erfarna spelare får delta i varje lag. 

I mellanstadiet spelade två lag och det var Mälardalens gäng som vann i en serie av tre matcher. Stort grattis till Fastebolskolan som vann guld och Milboskolan från Gävle som vann ett presentkort på en dag med coachpoolen. 

I högstadieklassen deltog fyra lag och det var Valsätraskolan från Uppsala som plockade hem guldet. Valsätraskolan vann också sportmannskapspriset och fick ett presentkort på en dag med coachpoolen. Gymnasieklassen vanns av Lundellska skolan och Täby Praktiska från Danderyd fick ta emot sportmannaskapspriset och presentkortet på coachpoolen. 

Svenska Curlingförbundet vill tacka IK Fyris för arrangemanget. Föreningen skapade förutsättningar för bra curling på isen, såväl som en rolig och trevlig helg för alla inblandade. 

Skribent: Sara Carlsson
Epost: This is a mailto link

Följ oss i sociala medier

  


Partners till
Svensk Curling


”Jag fick prova
curling med skolan
och det var roligt!
Jag gillar känslan
när jag slajdar iväg
på isen och siktar
för att få stenen till
mitten av boet”

Tilda Modin, 10 år.
Östersunds CK

 

Postadress:
Svenska Curlingförbundet
Rinkebyvägen 6
182 36 Danderyd

Kontakt:
Tel: 08-683 30 15
E-post: This is a mailto link

Se all info