Hoppa till sidans innehåll

LEDIGA JOBB


Östersund CK söker intendent

Östersunds Curlingklubb söker en intendent för perioden 1 september 2017 till 30 april 2018.

Inför säsongen 2017–2018 anställer vi en intendent som vill vara med och utveckla verksamheten i hallen. Arbetsuppgifterna innefattar att vara ansvarig för underhållet av isen, hantera bokningar mot skolor och företag samt att hoppa in som tränare om det behövs.

Anställningen är på heltid (100%) under perioden 1 september 2017, till 30 april 2018. Du är direkt underställd styrelsen. Tjänstens arbetstider är varierande och baseras i stort på dina insatser i verksamheten under veckorna. 

Vi lägger stor vikt vid att du har goda kunskaper om curling, är noggrann och gillar utmaningen i att söka kontakt med blivande kunder både innan och under deras besök i curlinghallen.

Du tar också hand om och uppdaterar vårt medlemsregister och ska därför ha god datorvana.

Sista ansökningsdag är 3 juli 2017, skicka ditt CV och personligt brev till: This is a mailto link

Östersunds curlinghall har sex banor och den dagliga driften sköts av Östersunds Curlingklubb. Hallen byggdes 1983 genom en allians av olika klubbar i och kring Östersund och sedan 2011 ägs hallen av Östersunds kommun. Östersunds Curlingklubb har genom åren varit den ledande klubben i distriktet, har idag cirka 150 medlemmar. och målet att växa. 

En stor del av intäkterna kommer från uthyrningar till företag och privatpersoner, och därför ska vi utveckla ”vår” hall och vårt erbjudande för att kunna välkomna fler som vill spela curling.


Curlinggymnasiet i Härnösand söker ny tränare

Vill du jobba med framtidens curlingstjärnor?

Nästa säsong satsar vår tränare Sofia helhjärtat på Olympiska Spelen. Vi håller förstås tummarna för henne och resten av svenska truppen.

Vill du ta hennes plats som tränare på gymnasiet? 

>LÄS MER

Uppdaterad: 2017-06-29 10:13
Skribent: Sara Carlsson
Epost: This is a mailto link

Följ oss i sociala medier

 


 Partners


Partners landslag


Kidscurling

Postadress:
Svenska Curlingförbundet
Rinkebyvägen 6
182 36 Danderyd

Kontakt:
Tel: 08-683 30 15
E-post: This is a mailto link

Se all info