Hem / Lag Barrdahl höjer spelnivån med tränare

Lag Barrdahl höjer spelnivån med tränare Sofie Bergman

Lag Barrdahl från Göteborgs CK spelar i Division ett. Laget vill höja nivån på sitt spel och har nu anlitat Sofie Bergman för träningshjälp.

- Vi jämförde våra erfarenheter från andra sporter där vi är engagerade och att vi där regelbundet använder tränare för att bli bättre vilket vi i princip aldrig gjort inom curlingen. Därför var detta ett naturligt steg att hitta någon som kunde hjälpa oss. Berättar Claes Rydholm. 

Tränaren Sofie, tävlar för Mjölby AI och förbereder sig just nu för Junior-SM i Jönköping. Hon studerar i Göteborg och tog sig med gläjde an uppgiften att bidra med övningar och råd. UNder första passet tog hon med sig surfplatta för videoanalys och teknikgenomgång av slajden. 

- Vi hade en väldigt trevlig och lärorik träning med en mycket inspirerande och tålmodig tränare. Det finns mycket kvar att lära så vi kommer att engagera henne igen, säger Claes.

Vill ni också få hjälp av en tränare? Kontakta er förening eller mejla oss på This is a mailto link så hjälper vi er att hitta en lämplig person.