Hem / Välkommen till nya S-cup!

Välkommen till nya S-cup!

S-Cup står för Svensk Curlings Utvecklingsprogram. På vår sida S-cup.se finns färdiga träningspass, planeringar, övningar och alla våra utbildningar. Nu är sidan uppdaterad och vi välkomnar dig in på ett besök!

I samarbete med Iterum har vi nu uppdaterat sidan för att den ska bli enklare och bättre för alla användare. Både för dig som letar efter en ny övning till din träning och för dig som går någon av våra ledarledda kurser. Vi vill rikta ett stort tack till Iterum för all hjälp med sidan och stöd med publiceringen!

Vi har samlat material under tre olika rubriker. Du skapar ett konto med din e-postadress och sedan har du tillgång till allt material som inte är ledarledda kurser. 

För spelare

Här hittar du träningsmaterial, färdiga träningspass och säsongsplaneringar. Vi har delat in träningsmaterialet efter olika ambitionsnivåer. För varje nivå finns 8-10 färdiga träningspass som är cirka 45-60 minuter långa och tillhörande presentationer om curlingkunskap för den som vill lära sig mer. 

Materialet fungerar både för dig som spelare som letar efter ny inspiration och för dig som ledare som vill ha färdiga upplägg eller övningar. 

För ledaren

Ledarutbildningar finns för alla nivåer. Alltifrån guide till föräldrar som är nya till curlingen till utbildning för dig som ska coacha lag på mästerskap. De flesta är ledarledda och du hittar inbjudningar och kalender här.  

För föreningen

För föreningen finns workshop för rekrytering och föreningsutveckling. Mer information hittar du här

Har du frågor eller önskemål om material på sidan, välkommen att höra av er till This is a mailto link