Förbundet

Svenska Curlingförbundet följer arbetet med dataskyddsförordningen. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter och om dina rättigheter som registrerad i vår verksamhet. 

Integritetspolicy

 Med anledning av förändringarna har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den via länken nedan: 

SCF INTEGRITETSPOLICY

Riktlinjer för att ta till vara på enskildas rättigheter. 

De personer som registreras, ska få information om när och hur deras personuppgifter behandlas och ha kontroll över sina egna uppgifter.

Därför har de registrerade bland annat rätt att i vissa fall få sina uppgifter rättade, raderade eller blockerade, eller att få ut eller flytta sina uppgifter.

LÄS MER OM ENSKILDAS RÄTTIGHETER

Registerutdrag

Om du vill göra ett registerutdrag, kan du göra det via IdrottOnline och "Mina sidor." Du kan även ladda ner och skicka in filen nedan: 

SCF BEGÄRAN AV REGISTERUTDRAG

Registerförteckning

Du som vill läsa mer ingående om hur Svenska Curlingförbundet behandlar personuppgifter samt vilka personuppgifter vi behandlar, kan titta i dokumentet nedan. 

SCF REGISTERFÖRTECKNING

Åtgärdsplan för personuppgiftsincidenter

I det fall det skulle förekomma en säkerhetsincident som kan innebära risker för människors fri- och rättigheter, ansvarar förbundet för att följa en åtgärdsplan. 

ÅTGÄRDSPLAN