Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Curly Camp 2020

28 SEP 2020 11:25
Vi vill tacka alla barn, ungdomar och ledare som tillsammans under helgen 26-27 september har skapat en toppenhelg, fylld av curling, träning och lek.
  • Skapad: 28 SEP 2020 11:25

35 barn och ungdomar har deltagit i tre grupper under helgens Curly Camp!

Stort tack till ledarna från Curlinggymnasiet som gjort massor av jobb med planering, övningar och genomförande för grupp 1 och 2. Dessa lägergrupper har haft genomgångar i teknik, taktik och pebbling utanför isen samt tid på is med mixed dubbel, taktik- och teknikträning. 

Grupp 1, med ledare Maria Larsson

Grupp 2 med ledarna Isabella Wranå och Victor Martinsson

Tredje gruppen var kidsgänget med ledarna Axel Sjöberg, Fanny Sjöberg och Jacob Hanna. Denna grupp har verkligen spridit energi och glädje runt omkring sig. Inte minst när de själva fick skapa egna curlingpass och bland annat uppfann både tallrikscurling och långskott baklänges med curlingsten.  

Kidsgruppen har också spelat Tripples, kört limbo och hinderbana samt tagit Curlingmärken.

Kidsgänget med ledarna Axel Sjöberg, Fanny Sjöberg och Jacob Hanna

Under helgen har vi dessutom haft två hemliga gäster. Den första var Jennie Wåhlin från Team Panthera som höll i fysträning utomhus. Den andra var Agnes Knochenhauer som kom och berättade om sin resa för hela gänget. Stort tack till er också!

Vi ser verkligen fram emot att följa alla ungdomar på den fortsatta curlingresan och välkomna till många fler läger i framtiden! 

Skribent: Sara Carlsson
Epost: This is a mailto link

Följ oss i sociala medier

  


Partners till
Svensk Curling


 

 

Postadress:
Svenska Curlingförbundet
Rinkebyvägen 6
182 36 Danderyd

Kontakt:
Tel: 086833015
E-post: This is a mailto link

Se all info