Hoppa till sidans innehåll

Förlust för damerna i semifinal 1

14 DEC 2012 16:46
Det blev förlust för damerna i den första semifinalen mot Skottland. Nu väntar en ny chans att nå final vid semifinal 2 ikväll kl. 20.00. Motståndare där blir Ryssland som i en mycket jämn match besegrade Danmark med 7-6.
  • Skapad: 14 DEC 2012 16:46

women_action_05_swe_fotoWCF

Foto: WCF/Richard Gray2012.

Förlust mot Skottland och ny chans att gå till final väntar ikväll.
Vilken är din analys efter förlusten?

– Vi gör för lite mycket individuella misstag samtidigt som vi möter det bästa motståndet hittills i turneringen. Men jag brukar alltid prata om en hög lägsta nivå men nu tycker jag att det är en hög högsta nivå som vi ska fokusera på. Det som var lite intressant i matchöppningen var att inget av lagen som hade favör av sista sten kunde föra spelet. Och de första som klarade det var skottskorna och då rann matchen iväg för oss. Nu ska vi ge järnet i nästa match. Klockan åtta är vi taggade och redo, säger förbundskapten Peja Lindholm.

För Sveriges herrar väntar Norge i final

Samtidigt som damernas semifinal spelades herrarnas semifinal 2. Och efter seger för Norge mot Tjeckien är det nu klart att EM-finalen i Karlstad blir en repris på förra årets final på herrsidan. Norges segersiffror skrevs till 6-4. Finalen spelas lördag den 15 dec. kl 15.00 och bronsmatchen Tjeckien-Danmark ikväll fredag kl 20.00.

Sammandrag från matchen Norge-Tjeckien herrar.

Skribent: Stefan Lund

Följ oss i sociala medier

  


Partners till
Svensk Curling


 

 

Postadress:
Svenska Curlingförbundet
Rinkebyvägen 6
182 36 Danderyd

Kontakt:
Tel: 086833015
E-post: This is a mailto link

Se all info