Gå till innehåll
Svenska Curlingförbundet
Svenska Curlingförbundet

FloorCurling

FloorCurling är ett spel som du enkelt tar med dig för att spela curling i en gympasal, på en fritidsgård eller vilken annan plats som helst med en plan yta.

Boet rullas ut och stenarna rullar enkelt över en slät yta. Det är enkelt och superroligt!

Svenska Curlingförbundet har färdiga lektionsplaner för den som vill erbjuda FloorCurling till närmsta skolverksamhet.

Hyr FloorCurling av oss!
Vill din curlingförening eller er organisation hyra ett FloorCurling-set till era aktiviteter. Kontakta oss så ordnar vi med avtal och frakt.

Beställ ditt eget FloorCurling-set

Just nu har vi inga FloorCurling-set till salu. Kontakta din närmsta Fritidsbank Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att se om du kan låna där!

Rörelsesatsning i Skolan

Välkommen att aktivera er i skolan tillsammans med FloorCurling!

FloorCurling är den perfekta rastaktiviteten för dig som vill kombinera rörelse, spänning, lagarbete, tävling och massor av skratt. Våra portabla FloorCurling set packas enkelt upp på någon minut och sedan är det fritt fram att spela.

Till FloorCurlingen kommer ett set med Aktivitetskort. Pdf, 985.3 kB.

Vi har även färdiga lektionsplaner för fyra tillfällen Pdf, 500.7 kB. om du som idrottslärare vill aktivera klassen med FloorCurling. Lektionerna innehåller en del curling och en del med rörlighet, styrka och lek.

Få FloorCurling till er skola

Inom ramen för Rörelsesatsning i Skolan lånar Svenska Curlingförbundet ut FloorCurling genom Fritidsbanken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på en rad olika orter.

Få kontakt med en curlingförening
Ni som testat FloorCurling är såklart också välkomna att curla på is i någon av våra föreningar. Hitta din närmsta förening här och välkommen ut på curlingbanan!

Här finns FloorCurling inom ramen för Rörelsesatsningen

Publicerad: 2022-12-07