Hem / För föreningar / Utbildningar och lägerverks... / Aktuella inbjudningar / Ungdomsläger med lag Edin: 17-18 september i Karlstad

Ungdomsläger med lag Edin: 17-18 september i Karlstad

Välkomna alla juniorer födda 2007 eller tidigare! Inbjudan gäller er som har lag sedan innan, för er som har ett nyligen-ihopsatt lag inför JSM och för dig som individ som vill få hjälp att hitta lag.

Vi kommer fokusera på isträning, viktiga lagfaktorer, möjlighet att jobba med coach, elitspelare och landslagscoacher för att ge er bästa möjliga start och förberedelse inför kommande säsong där bland annat JSM och kvalet till European Youth Olympic Festival spelas innan jul. 

Det finns möjlighet att kombinera lägrets program för dig som både som intresserad av att hitta lag eller träna för juniorsäsongen och för dig som vill träna för EYOF-kvalet.

Ledare på och av isen kommer vara Christoffer Sundgren, Rasmus Wranå, Oskar Eriksson, OS coachen Sebastian Kraupp och tjeckiska landslagsspelaren Ežen Kolčevskaia samt proffsiga föreläsare inom både prestationspsykologi och fysträning för curling.

Programmet kommer anpassas så det går att få träning både för EYOF och för juniorsäsongen med ordinarie lag. 

Kostnad

Deltagande är gratis. SCF står för mat, is och kursprogram. 

Deltagare står för: Resa och boende

Anmälan

>ANMÄLAN

Rekommenderat boende med gångavstånd till curlinghallen

Kasernhöjden Vandrarhem
Solakoop bed and breakfast

Scandic Klarälven samt Scandic City och Winn erbjuder följande under helgen: 

915:-/enkelrum

1015:-/dubbelrum

1215:-/trippelrum

1415:-/fyrbäddsrum


Schema (Obs! Preliminärt fram till 1 september)