Gå till innehåll
Svenska Curlingförbundet
Svenska Curlingförbundet

VM-festen på hemmaplan –
köp biljetter idag!

18-26 mars avgörs Curling-VM för damer i Göransson Arena, Sandviken. Ett mästerskap på hemmaplan med spännande curling, magiska ögonblick och en folkfest i både VM-arena och Event-arena. Allt under samma tak! Upplev stämningen och heja fram vårt landslag. Säkra din plats på läktaren!

DATUM

Världsmästerskapet spelas mellan 18-26 mars. Se aktuellt spelschema

BILJETTER

Biljettpris från 49 kr. Biljettpriser till respektive match Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

FÖR DIG SOM ÄR RULLSTOLSBUREN

Särskilda biljetter kommer att finnas för försäljning. Du har rätt att ta med en ledsagare gratis (ledsagaren måste ha giltigt ledsagarbevis).

MAT

Ett stort eventområde kommer att byggas i arenan med mat/dryck, underhållning och massor av aktiviteter. Arenans restaurang kommer självklart att vara öppen under evenemanget för bordsbokning i kombination med köp av matchbiljetter.

FÖRETAG

Flera olika paket finns tillgängliga. För de större paketen – guld, silver och brons – kontakta Rolf Wikström på telefon 070-777 70 75 eller e-post rolf.wikstrom@curling.se så får du mer information samt hjälp med bokning och fakturering.

SUPPORTERPAKETET

Supporterpaketet är perfekt för er som vill gå ett gäng från företaget och se curling i världsklass på hemmaplan! Antalet paket per Sverigematch är begränsat, så det är först till kvarn som gäller.

I paketet ingår:

PARKERING

Parkeringen framför arenan tar bara ett begränsat antal bilar. Vi vill därför rekommendera dig som kan att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan. Se parkeringsplatser i närheten av arenan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

BUSS

Det kommer eventuellt att gå särskilda evenemangsbussar till evenemanget. Mer information om detta kommer under hösten. Linjetrafikens tidtabeller hittar du på sidan Hitta hit Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

BOENDE

Boenden i närheten av arenan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

HITTA TILL ARENAN

Läs mer om hur du hittar till arenan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

OM SANDVIKEN OCH ARENAN

Med skogar, berg och vatten inpå knuten och med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser är Sandviken en stad där bitarna till ett gott liv varje dag plussas ihop och blir till någonting större. Här kan du kombinera världens bästa bandy med längdskidor eller mountainbike i Högbo Bruk, utförsåkning i Kungsberget och ett kulturliv som enligt medborgarna är Sveriges bästa. Lägg sedan till ett centrum med liv och rörelse, innovationskraft och högteknologisk utveckling runt företaget Sandvik AB. Visste du t.ex. att Sandviken har flest patent per invånare i världen?

Göransson Arena invigdes 2009 och ligger på det legendariska idrottsområdet Jernvallen i Sandviken (se karta över Jernvallen-området Öppnas i nytt fönster.). Arenan är en multiarena och tack vare sin storlek och unika utformning finns möjlighet att anordna allt från mindre till riktigt stora evenemang inom idrott, kultur och näringsliv. Göransson Arena har sedan invigningen stått värd för en rad olika evenemang som exempelvis Bryan Adams, Scorpions, Sandviks 150-års jubileum, 50 Cent, Lauren Hill, Britney Spears, Euro Floorball och självklart elitseriebandy (hemmaarena för SAIK Bandy). Arenan är också en av få arenor i Sverige som kan stoltsera med ett VM-guld (bandy-VM 2017).

MAXA DITT BESÖK!

Förutom att det finns en massa roliga aktiviteter att göra och platser att besöka i Sandviken så bjuder närliggande städer på en mängd anledningar till att göra utflykter dit under ditt besök.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

För svar på de vanligaste frågorna kring ditt besök, se Vanliga frågor och svar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2022-12-31

Köp biljetter!