Gå till innehåll
Svenska Curlingförbundet
Svenska Curlingförbundet

Nyhet! Vi är inbjudna till Landskampen Junior!

Kan ett gäng ungdomar från Sverige....

Bild från Curly Camp 2022

...vinna mot ett gäng ungdomar från Norge?

Det återstår att se och vi lovar att det blir roligt!

Tillsammans med Norges Curlingforbund har vi glädjen att kunna bjuda in 40 juniorcurlare till gemensamma tävlingar och roliga aktiviteter i Oslo den 15-16 april.

Helgen kommer att erbjuda olika spelformer där vi kommer att mixa spelare i olika lag. Sveriges trupp kommer att spela mot mot Norges trupp och vi kommer såklart att blanda med sociala aktiviteter för att skapa nya vänskapsband mellan våra två förbund.

När: Den 15-16 april

Var: Oslo

Vem kan anmäla sig? Alla juniorer mellan 12-21 år är välkomna att anmäla sig. Om fler personer från samma lag anmäler sig så ange gärna vilka du brukar spela tillsammans med.

Ledare: Svenska Curlingförbundet kommer att ha en huvudansvarig på plats. Vi vill också att samtliga föreningar som anmäler ungdomar under 18 år skickar med minst en ledare. Ledare kommer få delta i ett separat ledarprogram tillsammans med de norska ledarna.

Kostnad: Svenska Curlingförbundet står för boende och mat. Deltagare ansvarar själva för bokning och betalning av sin egen resa. För medresenär som inte spelar eller deltar i ledarprogrammet, kontakta Sara på uppgifter nedan för information om kostnad.

Anmälan: Anmäl intresse till sara.carlsson@curling.se innan den 15:e mars.

Mer detaljerad information om schema och aktiviteter kommer efter anmälningstiden gått ut.

Publicerad: 2023-02-06