Gå till innehåll
Svenska Curlingförbundet
Svenska Curlingförbundet

Stenhårdscurlen i Karlstad

Helgen 11-12 oktober spelades återigen Stenhårdscurlen för yngre juniorer i Karlstad. Tävlingsledare och ungdomsansvarig i klubben Alva Sundberg berättar:

Stenhårdscurlen 23/24 blev en mycket lyckad yngre juniortävling. Sex lag från fyra olika klubbar deltog. Alla lag fick minst 5 ispass under två dagar med matcher och kids figur.

Under lördagen spelades gruppspelet som avslutades med en härlig pizzamiddag vid ett långbord där lagen blandades, spelarna tog möjligheten att prata med juniorer i andra klubbar. Det bjöds på lite snacks samt en frågesport innan vi avslutade i hyfsat god tid då alla, såväl tränare och spelare som funktionärer var supertrötta efter en fullspäckad dag.

Under söndagen spelades kvartsfinaler, semifinaler och till sist final, bronsmatch och match om femte/sjätte plats. Efter tre spännande matchpass, och en final som slutade lika innan den avslutades med dragning för vinst, blev det prisutdelning.

Jag som tävlingsledare är supernöjd. Tack till alla funktionärer, föräldrar, coacher och juniorer för att ni gjorde det lyckat.

Publicerad: 2023-11-15