Gå till innehåll
Svenska Curlingförbundet
Svenska Curlingförbundet

Säsongen avslutades med curlingfest i Danderyd

Säsongsavslutning i Danderyd med KG Open och curlinggalan. En väldigt trivsam helg med lagkombinationer och lagnamn som vi inte alltid ser, även om det varit många välkända ansikten bland deltagarna.

Säsongsavslutning i Danderyd med KG Open och curlinggalan. En väldigt trivsam helg med lagkombinationer och lagnamn som vi inte alltid ser, även om det varit många välkända ansikten bland deltagarna.

Team Väderstad vinner elitklassen efter att ha besegrat Kjell Tommy +3 i finalen.

I Any 4-klassen går segern till Team Amex som vinner över Drøy Kost i finalen.

KG gav även pris till Team Moberg som bästa damlag.

Stort TACK till tävlingens huvudsponsor KGs Ägg, tack till alla deltagare, volontärer och Rolf Wikström/House of curling och till alla andra som bidragit till denna härliga helg.

CURLINGGALAN

Så roligt att så många tog chansen att fira Svensk Curling i samband med tävlingen KG Open. Otroligt härlig stämning - som vanligt när det är curlare med på kalaset.

Under våren har det varit möjligt att nominera kandidater till årets prestation, årets ledare, årets personlighet och årets lag. Vi tackar för alla fina nomineringar! Eftersom det var första curlinggalan i det här formatet hade vi behövt fler utmärkelser då det under många framgångsrika år finns många att hylla.

I år gick utmärkelserna till:

🔵 Årets prestation: Lag Wranå, Sundbybergs Curlingklubb

🔵 Årets ledare: Pernilla Roxin, IK Fyris Uppsala

🔵 Årets personlighet: Stefan Lund, tidigare förbundschef

🔵 Årets lag: Lag Edin, Karlstad CK

Många personer hyllades under kvällen, bland annat gick "årets äntligen" till lag Nyman, Sollefteå CK för sm-guldet och "årets igen" till Team Burning Goats/CK Granit Gävle som tog andra elitserieguldet på rad. Vi fick även chans att tacka tävlingens sponsor KG (KGs ägg) som ger så mycket till Svensk Curling. Under kvällen visades bilder från årets tävlingar och olika verksamheter. Trevligt inslag var även att våra internationella gäster ställde sig upp och höll tal till oss.

Stort tack till alla som bidrog till en fantastisk kväll och till alla som ger sitt hjärta till Svensk Curling men som inte var på plats! Vi hoppas på att få återkomma med ytterligare galor och utmärkelser.

Publicerad: 2024-05-16

Sponsorer