Hem / Tävla / Junior och U30 / Sverigecupen U30 Borlänge 19-21 november

Sverigecupen U30 Borlänge 19-21 november

Välkommen till SverigeCupen U30 i Borlänge den 19-21 november 2021!

Under denna säsong kommerSvenska Curlingförbundet och projektgruppen 17-30 att bjuda in till två tävlingar för dig i målgruppen äldre junior/yngre senior. Den första går av stapeln i Borlänge den 19-21 november. 

Spelform

Vi välkomnar er till denna any four-tävling (A4-tävling) i Borlänge curlinghall där vi kommer att spela ett antal matcher utifrån schenkelsystemet.
- Ingen extraomgång, utan vid lika efter sista omgång blir det förlust för laget med sista sten. 
- Favör av sista sten går över vid en nollomgång. 
- Final mellan de 2 bäst rankade lagen samt bronsmatch mellan lagen som är rankade 3 & 4. 
Vi välkomnar max 16 lag för att vi ska kunna få ihop ett spelschema med start på fredag och där finalen planeras att spelas senast kl 14 på söndagen. 

Boende

Vi har ett hotellerbjudande till er på Hotell Gylle som ligger cirka 1,5 km från curlinghallen (20 minuters gångavstånd). Här planerar vi även att hålla en aktivitet tillsammans på lördagkväll. 
Erbjudandet är för ett fyrbäddsrum för 1099 kr/natt inklusive frukost. Finns även några få dubbelrum tillgängliga för 795 kr/natt inklusive frukost.
Läs mer om boendet här: https://www.gyllehotell.se/
Meddela oss om ni är intresserade av detta boendeerbjudande innan den 1 november genom att maila This is a mailto link.

Trivselkväll

Förutom att fylla en helg med en massa curling planerar vi även för en trivselkväll ihop med alla lag där vi äter god mat tillsammans, samt att vi kommer att hitta på en rolig aktivitet under kvällen. Mer information om detta kommer efter att vi vet hur många lag som är anmälda och med hänsyn till hur spelschemat utformar sig. I anmälningsavgiften ingår middagen för denna kväll.
Viktigt är också att anmäla allergier till middagen, så att vi kan ordna ett annat alternativ till er som har någon allergi. Kontakta This is a mailto link för att anmäla allergier. 

Prispengar

Huvuddelen av anmälningsavgiften delas ut i form av prispengar. 

Frågor och funderingar? 

Kontakta Emma Sjödin (This is a mailto link) eller Emma Landelius (This is a mailto link) om ni har några frågor eller funderingar om tävlingen. 

Anmälan

Anmäl er innan den 24 oktober via anmälningsformuläret. 

Startavgiften är 2500 kr (inkluderar middag fredag och lördag, samt att startavgiften går till en prispott)