Hem / TÄVLINGSUTSKOTTET

TÄVLINGSUTSKOTTET

Jourkontakt aktuella tävlingar: 

Jourkontaktnummer ring 072 252 44 42 - OBS! Endast samtal ej SMS.

Tävlingsutskottet (TU) ansvarar för ansvarsområde tävling. Ansvaret innebär att ansvara för det nationella tävlingsspelet (SM, Elitserier och Division 1) samt regler och tävlingsbestämmelser. 

TU ansvarar för att nationella tävlingar i Sverige genomförs på ett rättvist och transparent sett. TU ansvarar dessutom för att förbereda styrelsebeslut genom att ta fram beslutsunderlag i frågor som rör utskottets ansvarsområde.

Regler och tävlingsbestämmelser

TU ansvarar också för regler och tävlingsbestämmelser. I ansvaret ligger att bevaka förändringar i de internationella reglerna för att säkerställa att diskrepansen är minimal gentemot de svenska reglerna. TU bevakar de nationella tävlingarna för att säkerställa att tävlingsbestämmelserna är rättvisa och relevanta. Dessa ansvar innebär också att tillse att utveckla och stödja den svenska domarkåren.

Internationella domare

SCF ska verka på alla nivåer där det bedrivs internationell verksamhet; ledare, spelare, ismakare och domare. Det är viktigt för den svenska tävlingsverksamheten att vi deltar i det internationella domararbetet för att säkerställa en smidig övergång för våra spelare när de spelar. 

Medlemmar i Tävlingsutskottet 2019-2020

Ordförande: MICHAEL JÖRGENSEN
Ledamot: ERIKA NYGREN
Ledamot: JOAQUIM REIMERTZ

Rådgivande elit/landslag: MARIA PRYTZ

För mer information – kontakta Tävlingsutskottet via e-post This is a mailto link eller telefon på torsdagar: 072 252 44 42