Hem / TÄVLA ARKIV / SM Tävlingar 2015-2016 / SM Veckan damer/herrar 2016

SM-veckan Piteå 27-31 januari 2016

BB150201JB005

tidsprogramTABELL_DAMERLAG_DAMERLAG_HERRARABCSLUTSPEL_HERRARLIVE_DAMERLIVE_HERRAR

 

SM-veckan vinter mellan 25-31/1 2016, kommer för första gången att avgöras i Piteå och blir den sjunde vinterupplagan av SM-veckan. Arrangemanget är ett samarbete mellan Riksidrottsförbundet (RF), Sveriges Television (SVT) och Piteå kommun. Piteå blir den nordligaste, och minsta, stad en SM-vecka arrangerats på.

boende_deltagare_550pxl

sm-byn_150pxlFör första gången kommer en så kallad SM-by att uppföras på Pite Havsbad, där aktiva och ledare kommer att bo och umgås under vistelsen.

SM-byn i Piteå är en nyhet för SM-veckan. Det innebär att vi föreslår alla idrotter att boka in sitt boende på Pite Havsbad som har ett varierat boende från vintercamping och stugor med självhushåll till hotellrum med helpension.

pil_10pxl LADDA NER INFORMATION OM BOENDE PÅ PITE HAVSBAD

IMG_0245

tb

pil_10pxl FÖRDELNING AV SM-PLATSER HERRAR PITEÅ 2016

pil_10pxl TÄVLINGSBESTÄMMELSER HERRAR

pil_10pxl TÄVLINGSBESTÄMMELSER DAMER

ovrigt_550pxl

SVT sänder från tävlingarna direkt i Vinterstudion och SVT-play. SM-veckan i Piteå kommer att bli en idrotts- och folkfest utöver det vanliga. Förutom SM i längdskidåkning och stadioncross, skoter kommer en mängd utomhus- och inomhusidrotter att kora sina svenska mästare. 

Piteå kommer att arbeta mangrant med att skapa en folkfest för Pitebor och tillresande där kulturevenemang, seminarier och underhållning erbjuds tillsammans med idrotterna. Allt med målet att skapa en minnesvärd upplevelse. Boka in er förening redan nu på Pite Havsbad för att säkra er plats i SM-byn. Uppge "SM-veckan 2016".