Gå till innehåll
Undersajt
Undersajt

Nu drar vi igång "Hatten"

 

Nu är det äntligen dags för torsdagstävlingen "Hatten" att dra igång! Vi har döpt tävlingen till "Hatten" eftersom vi använder en hatt där vi inför varje omgång lägger färgade "pluppar" i hatten och färgen på "pluppen" avgör vilket lag deltagaren hamnar i. Det ger en extra spänningsfaktor och en slumpmässig sammansättning av lagen varje gång!

Hatten är en tävling där vi sätter stor vikt vid att skapa en trevlig atmosfär och främja en härlig klubbanda. Tävlingen kommer att hålla på under sex torsdagar med start den 19/10, från 18:30 till 20:30, och bestå av 4-5 omgångar.

För att göra tävlingen ännu mer trivsam och gemenskaplig har vi en speciell torsdag där vi spelar en omgång mindre och tar en 10-minuters fikapaus tillsammans mellan omgångarna. Då kan vi koppla av, umgås och stärka banden mellan deltagarna.

Poängsystemet för Hatten är enkelt och tydligt:

För varje vinst i en match får man 3 poäng.

Om det blir oavgjort i en match får båda lagen 2 poäng.

Bara genom att delta i tävlingen får man 1 poäng.

Genom att fokusera på att skapa en trevlig atmosfär och en god klubbanda vill vi göra Hatten till en avkopplande och rolig tävling för alla. Det är inte bara resultaten som räknas, utan även glädjen av att delta och vara en del av gemenskapen. Vi uppmuntrar alla att deltaga och ha riktigt roligt torsdagsspel tillsammans!

Så varmt välkomna till Hatten! Ta på er hjälmarna och ge er ut på banan för sex fantastiska torsdagar fyllda med spänning, glädje och en underbar gemenskap. Och glöm inte att en av torsdagarna avbryter vi spelet för en gemensam fikapaus, där vi kan njuta av lite goda snacks och samtidigt stärka våra band som deltagare i "Hatten". Så en en gång välkomna till Hatten och kanske blir det du som får äran att koras till slutsegrare och titulera dig som klubbmästare i Hatten!

Lycka till allihopa!

Publicerad: 2023-10-15

Postadress

Curlingklubben Vänersborg
Brättevägen 15
462 35 Vänersborg

Besöksadress

Curlingklubben Vänersborg
Arenan ingång H, Sportcentrum, Brättevägen
462 35 Vänersborg

Kontakta oss

c/o Mikael Björsell
070 5182104
info@vanersborgcurling.se