Gå till innehåll
Undersajt
Undersajt

Unik torsdagsträning!

Välkomna medlemmar i Vänersborgs curlingklubb!

Vi är glada att kunna välkomna Sören Gran till oss både den 9 november och den 11 januari för att hjälpa oss utveckla våra curlingfärdigheter. Sören Gran, en erkänd expert inom curling, kommer att dela med sig av sina erfarenheter och ge oss möjligheten att förbättra våra färdigheter inom sporten. Han har bla tränat Italienska och Kinesiska landslagen. Detta är en unik möjlighet för oss att lära av en professionell tränare och få nya insikter för att utveckla vårt spel.

Första tillfället samlas vi klockan 18 för en kortare genomgång av Sören, innan vi går ut på isen och tränar. Sören kommer att berätta om sina erfarenheter inom sporten och hur vi kan utvecklas i vårt spelande. Vi kommer att få tips som fungerar på vår is. Vi träffas i restaurangen där det bjuds på kaffe och fralla, och vi ser fram emot att välkomna alla medlemmar i Vänersborgs curlingklubb!

Vi hoppas att så många medlemmar som möjligt kan närvara dessa kvällar för att dra nytta av Sören Grans kunskaper och expertråd. Detta är definitivt ett tillfälle som ni inte vill missa!

Publicerad: 2023-10-18

Postadress

Curlingklubben Vänersborg
Brättevägen 15
462 35 Vänersborg

Besöksadress

Curlingklubben Vänersborg
Arenan ingång H, Sportcentrum, Brättevägen
462 35 Vänersborg

Kontakta oss

c/o Mikael Björsell
070 5182104
info@vanersborgcurling.se