Gå till innehåll
Undersajt
Undersajt

Vår bortgångne Janne DIF Olsson

 

31:e mars nåddes styrelsen i curlingklubben av ett otroligt sorgligt besked. En mycket omtyckt Janne ”DIF” Olsson hade somnat in efter en tids sjukdom. In i det sista höll Janne en positiv och engagerande syn på livet och ville bidra till att utveckla arbetet i vår klubb. Han var under många år mycket drivande på och runt curlingisen. Det gäller på alla plan och nivåer. Styrelsemedlem både i Curlingklubben Vänersborg och Västsveriges Distriktcurlingförbund och under många år fungerade han som ordförande. På senare år arbetade Janne med curling på riksplanet.

Som föreningsmänniska var han alltid positiv, engagerande och drivande oavsett om det gällde spel på elitnivå, skolklasser som ville testa curling på idrottsdagar, eller allt praktiskt arbete i en förening. Glaset var aldrig halvtomt utan halvfullt. Han lyckades få medlemmar och besökande spelare att känna sig välkomna, glada och sedda i sina ibland dråpliga koordinationsvariationer. Det var glatt på isen när Janne var i hallen.

Klubben deltog med personer ur styrelsen vid begravningsgudstjänsten som hölls 24:e april.

Klubben publicerar detta efter samtycke från Jannes familj som våra varmaste tankar går till.

”Ett varmt tack till alla som med minnesgåvor, blommor, värmande ord och omtanke hedrat vår käre Janne ”DIF” Olsson vid hans bortgång; så värdefullt!

/ Britt-Inger och Martin”

Publicerad: 2024-05-13

Blommor från Klubben

Postadress

Curlingklubben Vänersborg
Brättevägen 15
462 35 Vänersborg

Besöksadress

Curlingklubben Vänersborg
Arenan ingång H, Sportcentrum, Brättevägen
462 35 Vänersborg

Kontakta oss

c/o Mikael Björsell
070 5182104
info@vanersborgcurling.se