Gå till innehåll
Undersajt
Undersajt

Lite planering av våren

Nu när jul och nyår är avklarat och Världen går mot ljuset igen så rusar tiden iväg. För att vi alla ska vara lite förberedda på vårens curlingtillfällen så kommer här en lite kortfattad info om klubbens planering.

Klubbmästerskap i lagspel är nu färdigplanerad och spelschema/resultatsida finns upplagt under Resultatbörsen. Det är även här 8 lag som ställer upp. Första speltillfälle blir söndag 21:a januari. Innan slutspelet finns 1 ledig söndag för eventuella hängmatcher. Inga matcher spelas när det pågår Div 2-spel i Göteborg.

Fram till 1:a februari har vi 3 torsdagar med 3 bokade banor för Democurling, vilket gör att det blir tight om platsen. Klubben tänker sig att vi kör en träning som bygger på de övningar vi kört med Sören Gran under dessa torsdagar. Träningarna avslutas med ca 2 omgångar med poängräkning.

Med start torsdag 8:e februari inleds figurspel där första tillfället blir en träning där vi bekantar oss med de uppgifter som kommer de följande 3 torsdagarna som är KM I Figurspel. 2 av dessa tillfällen kommer att räknas samman för att utse en klubbmästare i figur.

 

Publicerad: 2024-01-12


Postadress

Curlingklubben Vänersborg
Brättevägen 15
462 35 Vänersborg

Besöksadress

Curlingklubben Vänersborg
Arenan ingång H, Sportcentrum, Brättevägen
462 35 Vänersborg

Kontakta oss

c/o Mikael Björsell
070 5182104
info@vanersborgcurling.se