Gå till innehåll
Undersajt
Undersajt

Blandade nyheter

Mycket folk på banan denna vecka, på figuren i tisdags var vi f.f.g. 7 spelare på en bana. Verkade fungera bra med ligg- resp. spelstenar. En deltagare avvek dock innan de hann fram till figurerna där två liggstenar krävs, och därmed testade vi inte full ut hur det gick att flytta liggstenar mellan de båda bona. Men sådant tillfälle lär komma.

Idag blandat med tre- resp. fyramannalag. Denna omgång var den 17:e och några spelare har därmed nått maxantalet för full pott. Så fr.o.m. nu kommer sämsta resultaten räknas bort ur totalen, vartefter man uppnår 17 spelomgångar, och resultattabellen kommer "tryckas ihop". Hoppas att det kommer bli fortsatt spännande de månader vi har kvar på säsongen.

Klubbtröjor: Klubbtröjor kommer tas fram till alla nya som inte ännu har sådan. Men man måste prova en först så att storleken blir den rätta. Detta görs i hallen på någon av de närmaste speldagarna, tisdagar och onsdagar. Spelare som redan har tröjor av den NYA modellen ombedes komma och då ha på denna, så att vi har några att prova med. Tack!

Utbytescurling: Närmast på programmet står hemmamatch mot Åland tisdagen den 6:e februari. Därefter är hemmamatch mot Danderyd spikad till torsdagen den 21 mars. Göran Svensson kommer, som vanligt, ta emot anmälningar av hugade spelare och återommer med laguppställningar.

Den 6/2 kommer matcherna spelas på banorna B - D. På bana A Skippar vi figurcurlingen, trots att det är en tisdag, och inbjuder till lagspel där våra nytillkomna medlemmar har företräde för en första duvning i lagspelandet under erfaren (nåja!) ledning. Så till denna tisdag måste man anmäla sig så vi har koll på att vi blir lämpligt antal spelare. Alla icke uttagna till Ålandsmatcherna är välkomna med anmälan, men nya medlemmar har som sagt företräde. Anmäl er till mig per mail: torsten@sundstedt.org eller per SMS till 070-494 65 27. Torsten gm Göran Roos

Publicerad: 2024-01-25

Sponsorer

Postadress
Amatörföreningens CK - Curling
Box 1012
17221 Sundbyberg

Besöksadress
Fredsgränd 2-4
Sundbyberg

Kontakta oss
Tel: 0768036673
E-post: info@amatorerna.se