Gå till innehåll
Undersajt
Undersajt

KM Lottade lag

Välkomna till KM Lottade lag 2023/24!

Nu när Onsdagsligan avslutas är det dags att spela årets mest prestigefyllda interna klubbtävling; KM Lottade Lag.

KM Lottade Lag lottas likt Onsdagsligan efter spelares skicklighet men sedan spelar man med samma konstellation under hela turneringen. Det blir spel kl 1900-2100 vid följande tillfällen (onsdagar); 6, 13, 20, 27 mars samt 3 april. Det är önskvärt att de som anmält sig kan ställa upp vid samtliga av dessa tillfällen.

Exakt spelformat anges efter det att vi vet antalet anmälda. Normalt brukar vi ha ett gruppspel där alla möter alla, och därefter ett finalspel baserat på resultatet i gruppspelet. Målet är att ha jämnt antal spelare (4 per lag) i minst fyra lottade lag. Vi tar in max 32 anmälda (dvs 8 lag), baserat på när anmälan kom in.

Det finns även möjlighet att anmäla sig till en reserv-pool som består av spelare som kan vara aktuella att hoppa in vid frånvaro av ordinarie spelare. Reserv-poolen kan passa de som vill hoppa in för några matcher då och då eller om man vet att man inte kan delta alla datum (ange isf vilka datum vid anmälan).

Anmälan skall innehålla:

Namn:

Position/skicklighet (ange något av; 4/3/2/1/nybörjare):

Datum man inte kan spela: (välj av 6, 13, 20, 27 mars samt 3 april).

Om man anmäler sig som reserv: (J/N).

E-post:

Telefonnummer:

Vi kommer skicka ut en lista till alla med kontaktuppgifter enligt ovan. Genom att anmäla er godkänner ni att vi använder era uppgifter på det sättet.

Anmälan skall skickas senast den 26 februari per epost till klubbtavling@sundbybergcurling.se. Vi hoppas kunna skicka ut ett spelprogram/schema ca en vecka innan första matchtillfället.

Välkomna!

Publicerad: 2023-02-22

Sponsorer

Postadress

Sundbybergs CK - Curling
Box 1012
17221 Sundbyberg

Besöksadress

Fredsgränd 2
17272 Sundbyberg

Kontakta oss

E-post: info@sundbybergcurling.se