Gå till innehåll
Svenska Curlingförbundet
Svenska Curlingförbundet

Fyris Champions Cup i Uppsala för yngre juniorer

Foto: Jeff Martin

Hela 8 lag från 4 olika städer var i Uppsala för att tävla tillsammans. Tävlingen startade på lördagen men redan på fredagen kom de första gästerna som övernattade i hallen. Tävlingen spelades enligt Schenkel system där de högst rankande lagen efter varje omgång möts. Under helgen blev det 4 matcher per lag och under lördagskvällen anordnades gemensam pizza buffé och det fortsatte ute på isen med några omgångar av Crazy curling som IK Fyris äldre junior höll i.

Sammanfattningsvis blev det en härlig helg med mycket skratt och bra curling. Verkligen kul att vi fick ihop 8 lag till denna tävling och alla lag var taggade på att mötas igen för att göra upp i yngre junior SM som spelas senare i år i Gävle.

Vinnare i tävlingen blev lag On-line från IK Fyris. På andra plats kom Sumpan Dragons och på tredjeplats kom Karlstad Kvackers.

>>Alla resultat Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
>>Se matcherna igen via youtube Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Text: Niklas Ölmestrand IK Fyris
Foton: Jeff Martin

Publicerad: 2024-02-07