Gå till innehåll
Svenska Curlingförbundet
Svenska Curlingförbundet

SM Mixed Dubbel Junior

Foto: Stefan Tjärnlund @curlpicsphotos

Välkommen till Junior-SM i Mixed Dubbel den 1-3 mars i Sundbyberg! Mästerskapet fungerar även som kvalificering för NJCT Mixed Doubles Championship (inofficiella JVM i Mixed Dubbel) i Sundbyberg 10-14 april. De två bäst placerade lagen får representera Sverige i den tävlingen.

INBJUDAN/INFORMATION

Junior-SM Mixed Dubbel är öppet för lag bestående av en pojke och en flicka.Spelare kan vara från olika klubbar. Lagmedlemmar ska vara födda efter den 30/6 2002.

Deltagare födda innan 30/6 2007 behöver en juniorlicens för att delta. Läs mer och skaffa din licens här Länk till annan webbplats.

Anmälan

Sista anmälningsdag 16 januari 2024.

Anmäl er via anmälningsformuläret

Startavgift 750 kronor/lag ska vara betald sista anmälningsdag. Faktura genereras vid anmälan så var noga med att ange rätt e-postadress.

För att en anmälan skall tas emot av SCF ska fullständig laguppställning och övrig begärd information finnas med i anmälan samt att startavgiften ska vara betald senast sista anmälningsdag.

Eventuell avanmälan måste ske innan sista anmälningsdag för att startavgiften ska betalas tillbaka. Anmälningar som kommer in efter sista anmälningsdag kommer endast i undantagsfall accepteras och då enbart när det möjliggör en lämplig tävlingsform.

Publicerad: 2022-11-23

Följ alla nationella tävlingar i appen

Anmälan SM Mixed Dubbel JuniorÖppnas i nytt fönster.